Behandelingen en mogelijkheden

Tarieven zijn inclusief BTW en

geldig t/m 31 december 2020

Eerste Pedicure Behandeling

Tijdens een eerste pedicure behandeling wordt er veel aandacht besteed aan het behandelen van jouw voeten en het bespreken van jouw wensen en medische achtergrond. Mocht er sprake zijn van mogelijk meerwerk dan plan ik de eerste pedicure behandeling ruim in.

Prijs eerste behandeling € 32,50 + gratis intake

Pedicure Behandeling

Een pedicure behandeling duurt gemiddeld 45 minuten en kan bestaan uit de volgende onderdelen:

 

 • Desinfecteren van de voeten
 • Knippen van de nagels
 • Mechanische afwerking
 • Een normale hoeveelheid eelt verwijderen
 • Behandelen van één of meerdere verdikte schimmelnagels/kalknagels, kloof of kloven, ingroeiende nagel(s), likdoorn(s)/eksteroog en/of overtollig eelt
 • Mogelijk het schoonmaken van de nagelomgeving
 • In crème van de voeten
 • Advies op maat

 

Een vervolgbehandeling vindt plaats binnen 4 - 6 weken. Wanneer deze buiten het termijn van 8 weken plaats vindt is er vaak sprake van meerwerk en zal 45 minuten behandeltijd te kort zijn. 

Prijs pedicure behandeling 32,50

Behandeling en Schimmelnageldiagnostiek

Wanneer je het vermoeden hebt dat je last hebt van een of meerdere Kalknagels of Schimmelnagels raad ik je aan om dit te diagnosticeren. Heel veel nagels worden ten onrechte schimmelnagels genoemd waardoor er vaak producten gebruikt worden die niet aanslaan. Kalknagels krijg je wanneer één of meerdere teen- of vingernagels geïnfecteerd zijn met een schimmel.

Binnen de praktijk heb ik de mogelijkheid om dit te testen en krijg je een juist advies voor het behandelen van jouw nagelafwijking.

Pedicure behandeling incl. schimmelnageldiagnostiek € 65,00

Behandeling incl. Nagelbeugel

Wanneer je last hebt van een ingroeiende teennagel is het raadzaam om deze zo snel mogelijk te laten behandelen. Dit om een vervelende ontsteking te voorkomen.

Voordat de behandeling plaatsvindt start ik eerst met het analyseren van de voeten en teennagels. In de meeste gevallen verwijder ik het eelt in de nagelwal en het stukje nagel dat in de huid drukt. In overleg is het vaak mogelijk om vakkundig een nagelbeugel te plaatsen. De beugel lift de nagel als het ware uit de nagelplooi waardoor de nagel weer goed kan groeien.

Pedicure behandeling incl. plakbeugel en nacontrole - aanbieding geldig t/m 31 juli '20 Nu € 47,50 

Deelbehandeling

Een deelbehandeling is bedoelt voor voeten met weinig problemen en duurt maximaal 25 minuten. De pedicure deelbehandeling start altijd met het desinfecteren van de voeten en bestaat uit een van de volgende onderdelen:

 • Knippen van gezonde nagels en mechanische afwerking of
 • Het verwijderen van overtollig eelt of 
 • Een verdikte kalknagel/schimmelnagel verdunnen of
 • Het behandelen van een likdoorn / eksteroog / eeltpit of
 • Een ingroeiende nagel behandelen.
 • Advies op maat

 

Wanneer nodig vindt een vervolgbehandeling plaats binnen 8 weken. Wanneer blijkt dat de behandeling meer zorg vraagt dan ingeschat wordt deze als een volledige pedicure behandeling gerekend.

Prijs deelbehandeling € 24,00

Eerste behandeling + gratis intake € 32,50

Pedicure Behandeling, Scrub & Masker

Geniet na de pedicure behandeling van een heerlijke voetscrub en voetmasker. De Voetscrub verwijderd de dode huidcellen en maakt de huid zacht, waarna het Voetmasker de huid van uw voeten weer voed.

 

Bevat een hoog vitamine E – gehalte, is rijk aan mineralen, ijzer, magnesium, calcium, natrium en zink. Het heeft een schimmel/bacterie dodende werking. Verstevigt de huid, stimuleert de productie van collageen (tegen huidveroudering) en maakt de huid elastischer.

Pedicure behandeling, scrub en masker € 47,50

Bij te boeken - de Extra's

Wil je na de pedicure behandeling genieten van een heerlijke cosmetische voetbehandeling zoals een voetscrub en voetmasker? Of laat je graag jouw teennagels voorzien van een nagellak (zuurstofdoorlatend en vegan) of gellak? Dit is naast jouw pedicure behandeling extra bij te boeken.

Behandeling Prijs
Eerste Pedicure Behandeling €32,50
Pedicure Behandeling €32,50
Behandeling, Voetscrub en Voetmasker €47,50
Behandeling en Lakken Teennagels €47,50
Behandeling, Masker en Lakken Teennagels €52,50
Behandeling en Gellak Teennagels €67,50
Behandeling, masker en gellak €75,00
Verwijderen gellak elders gelakt € 10,00
Verwijderen nagellak elders gelakt € 5,00

Annuleren

Voor jouw afspraak hebben wij tijd in onze agenda gereserveerd. Indien jij de afspraak binnen 24 uur van tevoren afzegt zijn wij genoodzaakt jou het volledige behandeltarief in rekening te brengen.

Corona klachten

Heb je (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts? Annuleer jouw afspraak z.s.m., nu ook binnen 24 uur voor de afspraak. Geldig t/m 1 juni 2020.

Cadeaubon

Iemand anders blij maken met een pedicure behandeling van Pedicure 013 in Tilburg en/of Udenhout? Neem contact met mij op en bespreek je wensen.

Pedicure behandeling Tilburg

Producten

Naast het thuisadvies dat ik jou persoonlijk geef verdiep ik mij in voetverzorgingsproducten en anti-drukmiddelen voor diverse voeten. Zo heb ik het merendeel van de producten eerst zelf uitgeprobeerd en geselecteerd voordat deze binnen mijn praktijk verkrijgbaar zijn. Hierbij heb ik gekeken naar de kwaliteit-prijsverhouding en bied ik jou naar wens het juiste product aan. 

 

Door mijn overduidelijke interesse naar kennis rondom professionele producten heb ik jarenlang onderzoek gedaan naar het best passende merk voor mijn pedicurepraktijk. Ik kwam erachter dat er erg veel goede merken binnen de pedicure branche verkrijgbaar zijn. Allen met voor- en nadelen, echter niet op maat. Ik heb gemerkt dat een goede persoonlijke benadering het verschil maakt. Met een ruim aanbod en kennis aan producten van diverse professionele merken biedt ik je naast een passende behandeling de juiste producten voor bij jou thuis aan.

 

Een zeer geschikte hydraterende voetcrème die snel intrekt is al verkrijgbaar voor €9,95.