Behandelingen en mogelijkheden

Tarieven zijn inclusief BTW en

geldig t/m 30 juni 2022

Eerste Pedicure Behandeling

Tijdens een eerste pedicure behandeling wordt er veel aandacht besteed aan het behandelen van jouw voeten en het bespreken van jouw wensen, mogelijke voetklachten en medische achtergrond.

Wanneer je voor de eerste keer bij mij in de behandelstoel zit start ik met het bespreken van jouw wensen en/of voetklachten, contra-indicaties, persoonlijke gegevens en medische voorgeschiedenis. Ik geloof erin dat een goede behandeling enkel verricht kan worden wanneer ik bekend ben met deze informatie. 

Bij voetklachten wordt er in overleg met jou een persoonlijk behandelplan opgesteld en besproken. De voeten worden onderzocht en daarna vindt de behandeling plaats.

Tijdens of na de behandeling zal de pedicure jou advies op maat geven. Zij kan jou adviseren in producten voor de juiste nazorg en onderhoud. Ter afsluiting kun je een nieuwe afspraak bij haar inplannen. Bij meerwerk zal dit op korter termijn zijn, anders binnen 8 weken.

Duur: ong. 60 minuten

Prijs eerste behandeling € 39,50

Prijs vervolg behandeling binnen 8 weken 32,50*

* Per 1 juli 2022 € 34,50

Duur vervolg behandeling: 45 minuten

Vervolg Pedicure Behandeling

Een vervolg pedicure behandeling vindt plaats binnen 4 tot 8 weken na de eerste pedicure behandeling en bestaat uit de volgende onderdelen:

 

 • Desinfecteren van de voeten
 • Knippen van de nagels
 • Mechanische afwerking
 • Een normale hoeveelheid eelt verwijderen
 • Behandelen van één of meerdere verdikte schimmelnagels/kalknagels, kloof of kloven, ingroeiende nagel(s), likdoorn(s)/eksteroog en/of overtollig eelt.
 • Mogelijk het reinigen van de nagelomgeving
 • In crème van de voeten
 • Advies op maat

 

Een vervolgbehandeling vindt plaats binnen 4 - 8 weken. Wanneer deze buiten het termijn van 8 weken plaats vindt is er vaak sprake van meerwerk en zal de behandeltijd te kort zijn. 

Duur: 45 minuten

Prijs pedicure behandeling 39,50

Vervolg behandeling binnen 8 weken  32,50*

* Per 1 juli 2022 € 34,50

Behandeling en Schimmelnageldiagnostiek

Wanneer je het vermoeden hebt dat je last hebt van een of meerdere Kalknagels of Schimmelnagels raad ik je aan om dit te diagnosticeren. Heel veel nagels worden ten onrechte schimmelnagels genoemd waardoor er vaak producten gebruikt worden die niet aanslaan. Kalknagels krijg je wanneer één of meerdere teen- of vingernagels geïnfecteerd zijn met een schimmel.

 

Binnen de praktijk heb ik de mogelijkheid om dit te testen op Dermatofyten en krijg je een juist advies voor het behandelen van jouw nagelafwijking.

Duur: ong. 70 minuten

Pedicure behandeling

incl. schimmelnageldiagnostiek  75,00

Vervolg behandeling binnen 8 weken  32,50*

Per 1 juli 2022 € 34,50

Vervolg behandeling buiten 8 weken € 39,50

Duur: 45 minuten

Behandeling incl. Nagelbeugel

Wanneer je last hebt van een ingroeiende teennagel is het raadzaam om deze zo snel mogelijk te laten behandelen. Dit om een vervelende ontsteking te voorkomen.

 

Voordat de behandeling plaatsvindt start ik eerst met het analyseren van de voeten en teennagels. In de meeste gevallen verwijder ik het eelt in de nagelwal en het stukje nagel dat in de huid drukt. In overleg is het mogelijk om vakkundig een nagelbeugel te plaatsen. De beugel lift de nagel als het ware uit de nagelplooi waardoor de nagel weer goed kan groeien.

Eerste pedicure behandeling € 39,50

Vervolg pedicure behandeling binnen 8 weken € 32,50

incl. 1x nagelbeugel en nacontrole € 58,50

Extra mogelijkheden;

Specialistische technieken Prijs
Nagelbeugel per stuk € 26.00
Orthese per stuk v.a. € 20,00
Nagelreparatie per stuk v.a. € 17,50
Drukvrij leggen v.a. € 5,00

Verzorgende Pedicure Behandeling (SPA)

Tijdens deze behandeling mag je na het knippen en reinigen van de nagels genieten van een heerlijke verzorgende voetscrub en voetmasker. Wanneer jij ontspannen in de behandelstoel zit zal de pedicure je voeten scrubben met een 100% natuurlijke voetscrub. Deze scrubbehandeling verwijderd de dode huidcellen en maakt de huid van je voeten weer zacht. Hierna worden je voeten voorzien van een voetmasker met een hoog vitamine E gehalte en tevens rijk aan ijzer, magnesium, calcium en zink. Via de huid van jouw voeten worden de mineralen en het vitamine opgenomen in het lichaam.

Tijdens onze verzorgende pedicure behandeling wordt er enkel gebruik gemaakt van 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Tevens geschikt voor veganisten.

Duur: ong. 30 minuten

Prijs verzorgende pedicure  € 39,00

Prijs incl. voetmassage (olie) € 49,00

Deluxe pedicure behandeling:

Duur: 60 - 75 minuten

Prijs volledige pedicure behandeling incl. SPA € 47,50

Prijs pedicure behandeling incl. SPA & voetmassage (olie) € 55,00

Deelbehandeling

Een deelbehandeling is bedoelt voor voeten met weinig problemen en duurt maximaal 25 minuten. De pedicure deelbehandeling start altijd met het desinfecteren van de voeten en bestaat uit een van de volgende onderdelen:

 • Knippen van gezonde nagels en mechanische afwerking of
 • Het verwijderen van overtollig eelt of 
 • Een verdikte kalknagel/schimmelnagel verdunnen of
 • Het behandelen van een likdoorn / eksteroog / eeltpit of
 • Een ingroeiende nagel behandelen.
 • Inclusief advies op maat.

 

Wanneer nodig vindt een vervolgbehandeling plaats binnen 8 weken. Wanneer blijkt dat de behandeling meer zorg vraagt dan ingeschat wordt deze als een volledige pedicure behandeling gerekend.

Prijs deelbehandeling € 25,00

Eerste behandeling incl. intake € 39,50

Productadvies

Met een ruim aanbod en ruime kennis aan producten van diverse professionele merken is het mogelijk om jou het juiste productadvies te bieden. Het beste resultaat is haalbaar door  een passende professionele behandeling te combineren met de juiste voetzorg voor bij jou thuis.

Afspraken

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien wij tijdens een behandeling enkel de telefoon opnemen voor spoedgevallen is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms.

 

 • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
 • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
 • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht.

Corona klachten

Heb je (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts? Annuleer jouw afspraak dan zo spoedig mogelijk.

Cadeaubon

Iemand anders blij maken met een pedicure behandeling van Pedicure 013 in Udenhout? Neem contact met mij op en bespreek je wensen.

Pedicure behandeling Tilburg

Producten

Om een juist en passend thuisadvies te kunnen geven verdiep ik mij in voetverzorgingsproducten en anti-drukmiddelen voor alle type voeten. Het merendeel van de producten heb ik eerst zelf uitgeprobeerd en geselecteerd voordat deze binnen mijn praktijk verkrijgbaar zijn. Hierbij heb ik gekeken naar de kwaliteit-prijsverhouding en bied ik je naar wens het best passende product aan. 

 

Door mijn overduidelijke interesse naar kennis rondom professionele (en natuurlijke) producten heb ik jarenlang onderzoek gedaan naar het beste pedicure productmerk voor binnen mijn pedicurepraktijk. Ik kwam erachter dat er erg veel goede merken binnen de pedicure branche verkrijgbaar zijn. Allen met voor- en nadelen. Ik heb gemerkt dat een goede persoonlijke benadering het verschil maakt. Met een ruim aanbod en kennis aan producten van diverse professionele merken biedt ik je naast een passende behandeling de juiste producten voor bij jou thuis aan.