Behandelingen en mogelijkheden

Tarieven zijn inclusief BTW en

geldig t/m 31 december 2020

Eerste Pedicure Behandeling

Tijdens een eerste pedicure behandeling wordt er veel aandacht besteed aan het behandelen van jouw voeten en het bespreken van jouw wensen en medische achtergrond. Mocht er sprake zijn van mogelijk meerwerk dan plan ik de eerste pedicure behandeling ruim in.

Prijs eerste behandeling € 32,50 + gratis intake

Pedicure Behandeling

Een pedicure behandeling duurt gemiddeld 45 minuten en kan bestaan uit de volgende onderdelen:

 

 • Desinfecteren van de voeten
 • Knippen van de nagels
 • Mechanische afwerking
 • Een normale hoeveelheid eelt verwijderen
 • Behandelen van één of meerdere verdikte schimmelnagels/kalknagels, kloof of kloven, ingroeiende nagel(s), likdoorn(s)/eksteroog en/of overtollig eelt
 • Mogelijk het schoonmaken van de nagelomgeving
 • In crème van de voeten
 • Advies op maat

 

Een vervolgbehandeling vindt plaats binnen 4 - 6 weken. Wanneer deze buiten het termijn van 8 weken plaats vindt is er vaak sprake van meerwerk en zal 45 minuten behandeltijd te kort zijn. 

Prijs pedicure behandeling 32,50

Spa Pedicure

Geniet van een heerlijke voetscrub en voetmasker. Nagels worden geknipt en verzorgd. Onze natuurlijke voetscrub verwijderd de dode huidcellen en maakt de huid van jouw voeten zacht, waarna het natuurvriendelijke voetmasker de huid van jouw voeten voed. Bevat een hoog vitamine E gehalte, is rijk aan mineralen; ijzer, magnesium, calcium, natrium en zink. 

Tijdens de Spa Pedicure behandeling wordt er enkel gebruik gemaakt van natuurlijke verzorgingsproducten (vegan).

Spa Pedicure € 39,00

Spa Pedicure incl. Gellak € 73,00

Spa Pedicure Uitgebreid

Geniet na een uitgebreide pedicure behandeling van een heerlijke voetscrub en voetmasker. De Voetscrub verwijderd de dode huidcellen en maakt de huid zacht, waarna het Voetmasker de huid van uw voeten weer voed.

 

Bevat een hoog vitamine E – gehalte, is rijk aan mineralen; ijzer, magnesium, calcium, natrium en zink. Het heeft een schimmel/bacterie dodende werking. Verstevigt de huid, stimuleert de productie van collageen (tegen huidveroudering) en maakt de huid elastischer.

Tijdens de Spa Pedicure behandeling wordt er enkel gebruik gemaakt van natuurlijke verzorgingsproducten (vegan).

Spa Pedicure Uitgebreid € 47,50

Spa Pedicure Uitgebreid incl. Gellak € 79,00

Gellak

Tijdens de behandeling worden jouw teennagels geknipt, verzorgd en voorzien van gellak. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke verzorgende nagelolie en voetcreme. Wij gebruiken een Nederlands merk gellak van hoge kwaliteit waarvan je langdurig kunt genieten.

Gellak incl. nagelbehandeling € 59,00

Pedicure Behandeling incl. Gellak

Na de volledige pedicure behandeling worden jouw nagels voorzien van gellak. Wij gebruiken een Nederlands merk gellak van hoge kwaliteit waarvan je langdurig kunt genieten.

Pedicure behandeling incl. gellak € 67,50

incl. verwijderen gellak

Verwijderen gellak

Wanneer je de teennagels door ons hebt laten voorzien van gellak is het verwijderen van de gellak bij de prijs inbegrepen. Het verwijderen is dus al betaald. Tijdens een vervolgafspraak wordt de oude gellak verwijderd en mogelijk opnieuw opgebracht. 

 

Zijn de teennagels voorzien van gellak en is deze elders gelakt, dan kan de gellak tijdens de behandeling verwijderd worden. Hiervoor brengen wij extra kosten in rekening;

Verwijderen gellak teennagels elders gelakt + € 10,00

Verwijderen gellak vingernagels elders gelakt + € 15,00

Behandeling en Schimmelnageldiagnostiek

Wanneer je het vermoeden hebt dat je last hebt van een of meerdere Kalknagels of Schimmelnagels raad ik je aan om dit te diagnosticeren. Heel veel nagels worden ten onrechte schimmelnagels genoemd waardoor er vaak producten gebruikt worden die niet aanslaan. Kalknagels krijg je wanneer één of meerdere teen- of vingernagels geïnfecteerd zijn met een schimmel.

 

Binnen de praktijk heb ik de mogelijkheid om dit te testen en krijg je een juist advies voor het behandelen van jouw nagelafwijking.

Pedicure behandeling incl. schimmelnageldiagnostiek € 65,00

Behandeling incl. Nagelbeugel

Wanneer je last hebt van een ingroeiende teennagel is het raadzaam om deze zo snel mogelijk te laten behandelen. Dit om een vervelende ontsteking te voorkomen.

 

Voordat de behandeling plaatsvindt start ik eerst met het analyseren van de voeten en teennagels. In de meeste gevallen verwijder ik het eelt in de nagelwal en het stukje nagel dat in de huid drukt. In overleg is het mogelijk om vakkundig een nagelbeugel te plaatsen. De beugel lift de nagel als het ware uit de nagelplooi waardoor de nagel weer goed kan groeien.

Pedicure behandeling incl. nagelbeugel en nacontrole - aanbieding geldig t/m 31 december '20 Nu € 47,50 

Deelbehandeling

Een deelbehandeling is bedoelt voor voeten met weinig problemen en duurt maximaal 25 minuten. De pedicure deelbehandeling start altijd met het desinfecteren van de voeten en bestaat uit een van de volgende onderdelen:

 • Knippen van gezonde nagels en mechanische afwerking of
 • Het verwijderen van overtollig eelt of 
 • Een verdikte kalknagel/schimmelnagel verdunnen of
 • Het behandelen van een likdoorn / eksteroog / eeltpit of
 • Een ingroeiende nagel behandelen.
 • Inclusief advies op maat.

 

Wanneer nodig vindt een vervolgbehandeling plaats binnen 8 weken. Wanneer blijkt dat de behandeling meer zorg vraagt dan ingeschat wordt deze als een volledige pedicure behandeling gerekend.

Prijs deelbehandeling € 24,00

Eerste behandeling + gratis intake € 32,50

Productadvies

Met een ruim aanbod en ruime kennis aan producten van diverse professionele merken is het mogelijk om jou het juiste productadvies te bieden. Het beste resultaat is haalbaar door  een passende professionele behandeling te combineren met de juiste voetzorg voor bij jou thuis.

Tijdig annuleren / verzetten afspraak

 • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren.
 • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen, graag ben ik hier wel van te voren van op de hoogte.
 • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht.

Corona klachten

Heb je (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts? Annuleer jouw afspraak dan zo spoedig mogelijk.

Cadeaubon

Iemand anders blij maken met een pedicure behandeling van Pedicure 013 in Tilburg en/of Udenhout? Neem contact met mij op en bespreek je wensen.

Pedicure behandeling Tilburg

Producten

Om een juist en passend thuisadvies te kunnen geven verdiep ik mij in voetverzorgingsproducten en anti-drukmiddelen voor alle type voeten. Het merendeel van de producten heb ik eerst zelf uitgeprobeerd en geselecteerd voordat deze binnen mijn praktijk verkrijgbaar zijn. Hierbij heb ik gekeken naar de kwaliteit-prijsverhouding en bied ik je naar wens het best passende product aan. 

 

Door mijn overduidelijke interesse naar kennis rondom professionele producten heb ik jarenlang onderzoek gedaan naar het beste pedicure productmerk voor binnen mijn pedicurepraktijk. Ik kwam erachter dat er erg veel goede merken binnen de pedicure branche verkrijgbaar zijn. Allen met voor- en nadelen. Ik heb gemerkt dat een goede persoonlijke benadering het verschil maakt. Met een ruim aanbod en kennis aan producten van diverse professionele merken biedt ik je naast een passende behandeling de juiste producten voor bij jou thuis aan.