Pedicure Behandelingen

Eerste Pedicure Behandeling

Tijdens een eerste pedicure behandeling wordt er veel aandacht besteed aan het behandelen van jouw voeten en het bespreken van jouw wensen, mogelijke voetklachten en medische achtergrond.

Vervolg Pedicure Behandeling

Een vervolg pedicure behandeling vindt plaats binnen 4 tot 8 weken na de eerste pedicure behandeling en bestaat uit de volgende onderdelen:

 

 • Desinfecteren van de voeten
 • Knippen van de nagels
 • Mechanische afwerking
 • Een normale hoeveelheid eelt verwijderen
 • Behandelen van één of meerdere verdikte schimmelnagels/kalknagels, kloof of kloven, ingroeiende nagel(s), likdoorn(s)/eksteroog en/of overtollig eelt.
 • Mogelijk het reinigen van de nagelomgeving
 • In crème van de voeten
 • Advies op maat

 

Een vervolgbehandeling vindt plaats binnen 4 - 8 weken. Wanneer deze buiten het termijn van 8 weken plaats vindt is er vaak sprake van meerwerk en zal de behandeltijd te kort zijn. 

Schimmelnagelbehandeling incl. Schimmelnageldiagnostiek

Wanneer je het vermoeden hebt dat je last hebt van een of meerdere Kalknagels of Schimmelnagels raad ik je aan om dit te diagnosticeren. Heel veel nagels worden ten onrechte schimmelnagels genoemd waardoor er vaak producten gebruikt worden die niet aanslaan. Kalknagels krijg je wanneer één of meerdere teen- of vingernagels geïnfecteerd zijn met een schimmel.

 

Binnen de praktijk heb ik de mogelijkheid om dit te testen op Dermatofyten en krijg je een juist advies voor het behandelen van jouw nagelafwijking.

Van Kalknagel naar Mooie Nagel

Heb jij last van kalknagels, schimmelnagels, traumanagels, ingroeiende nagels, tunnelnagels, stootnagels, afgebroken nagels of beschadigde teennagels? Wil jij deze zomer of tijdens je vakantie je voeten NIET meer verstoppen en jouw leuke slippers aan? Dan bieden wij jou deze mogelijkheid.

Ingroeiende Teennagel Behandeling

Wanneer je last hebt van een ingroeiende teennagel is het raadzaam om deze zo snel mogelijk te laten behandelen. Dit om een vervelende ontsteking te voorkomen.

 

Voordat de behandeling plaatsvindt start ik eerst met het analyseren van de voeten en teennagels. In de meeste gevallen verwijder ik het eelt in de nagelwal en het stukje nagel dat in de huid drukt. In overleg is het mogelijk om vakkundig een nagelbeugel te plaatsen en/of een nagelcorrectie uit te voeren. De beugel lift de nagel als het ware uit de nagelplooi waardoor de nagel weer goed kan groeien en klachten verdwijnen.

Deluxe Pedicure Behandeling (SPA)

Tijdens onze Deluxe Pedicure Behandeling mag je genieten van een uitgebreid pakket aan behandelingen. Zo start onze Deluxe Pedicure behandeling met een complete pedicure behandeling waarbij jouw voeten de aandacht krijgen zoals bij onze (eerste) pedicure behandeling omschreven staat. Hierna mag jij vollop genieten van de ontspannend SPA behandelingen. Sluit je ogen...

Productadvies

Met een ruim aanbod en ruime kennis aan producten van diverse professionele merken is het mogelijk om jou het juiste advies te bieden. Het beste resultaat is haalbaar door een passende professionele behandeling te combineren met de juiste voetzorg voor bij jou thuis.

Afspraken

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien het momenteel erg druk is, is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp, sms of het Contactformulier.

 

 • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
 • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
 • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd worden in rekening gebracht.

Cadeaubon

Iemand anders blij maken met een pedicure behandeling van Pedicure 013 in Udenhout? Neem contact met mij op en bespreek je wensen.

Pedicure behandeling Tilburg

Voetzorg producten

Om een juist en passend thuisadvies te kunnen geven verdiep ik mij in voetverzorgingsproducten en anti-drukmiddelen voor alle type voeten. Het merendeel van de producten heb ik eerst zelf uitgeprobeerd en geselecteerd voordat deze binnen mijn praktijk verkrijgbaar zijn. Hierbij heb ik gekeken naar de kwaliteit-prijsverhouding en bied ik je naar wens het best passende product aan. 

 

Door mijn overduidelijke interesse naar kennis rondom professionele (en natuurlijke) producten heb ik jarenlang onderzoek gedaan naar het beste pedicure productmerk voor binnen mijn pedicurepraktijk. Ik kwam erachter dat er erg veel goede merken binnen de pedicure branche verkrijgbaar zijn. Allen met voor- en nadelen. Ik heb gemerkt dat een goede persoonlijke benadering het verschil maakt. Met een ruim aanbod en kennis aan producten van diverse professionele merken biedt ik je naast een passende behandeling de juiste producten voor bij jou thuis aan.