Ingroeiende Nagel Behandeling

Een ingroeiende of ingegroeide teennagel kan zeer pijnlijk zijn. Meestal gaat het om de grote teen, maar het kan ook een van de andere tenen zijn. Wanneer de zijkant van de nagel in de huid drukt en het rondom je nagel gevoelig of pijnlijk is, spreken we van een ingroeiende nagel en is het raadzaam om zo spoedig mogelijk een afspraak te maken voor een behandeling. Een ingroeiende nagel is deskundig goed te behandelen en je voorkomt hiermee een pijnlijke ontsteking. 

Bij een ingegroeide teennagel groeit de nagel in de huid. De punt van de nagel dringt zich in de huid en kan gaan ontsteken. De nagelwal kan rood worden en je ervaart pijn onder de nagel of aan de teen. Er kan pus uit de huid komen en de nagelwal kan verdikken als gevolg van overmatige celdeling. Een ingegroeide nagel zelf verhelpen is sterk af te raden. Hoe langer een ingegroeide teennagel onbehandeld blijft, hoe ingrijpender de behandeling. Wacht daarom niet te lang met het maken van een afspraak.

Is er sprake van een ingegroeide nagel met ontsteking dan is een verwijzing van jouw huisarts nodig. Wij bieden de mogelijkheid een nagelbeugel plaatsen om de groei van jouw nagel te reguleren zodat de ingroei daadwerkelijk wordt verholpen.

Behandeling/product Prijs
Basis pedicure behandeling (+intake) € 35,00
Vervolgbehandeling binnen 8 weken € 32,50
Deelbehandeling binnen 8 weken € 24,00
Nagelbeugel per stuk € 22,00 NU € 15,00*
Orthese per stuk v.a. € 20,00
Nagelreparatie € 17,50

* Actie nagelbeugel geldig t/m 18-12-'20

Tarieven zijn inclusief BTW en geldig t/m 31 december 2020

Afspraken

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien wij tijdens een behandeling enkel de telefoon opnemen voor spoedgevallen is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms.

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht.