Voetmassage (oliemassage)

Een voetmassage heeft allerlei voordelen. Het verbetert de bloedsomloop in de diverse organen van je lichaam. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde zijn je voeten verbonden met de systemen in je lichaam. Door specifieke gebieden op de voetzool te stimuleren, worden deze beïnvloedt. Zowel volwassenen op alle leeftijden als kinderen hebben baat bij een voetmassage.

Een voetmassage werkt rustgevend en helend. Een ideale manier om tot rust te komen! Je voeten zijn ieder moment van de dag bezig en zorgen voor een stevige basis voor jouw lichaam. Goed voor je voeten zorgen betekent goed voor jezelf zorgen.

Bij een voetmassage verbeter je de doorbloeding in je voeten. Niet alleen je voeten profiteren, bepaalde organen en lichaamsdelen pikken een graantje mee. Een betere doorbloeding zorgt er namelijk voor dat je organen beter in staat zijn om je bloed te zuiveren. De afvalstoffen in je lichaam worden zo beter verwerkt. Het lijkt zo klein, maar een voetmassage leidt uiteindelijk tot een verbeterde gezondheid.

Voetmassage (olie) + onderbenen 35 minuten € 39,00

Voetmassage (olie) + onderbenen 25 minuten € 29,00

Korte voetmassage na behandeling 15 min. € 20,00

Contact

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Door drukte ben ik momenteel telefonisch beperkt bereikbaar, daarom is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms. Het is ook mogelijk een contactformulier in te vullen (zie contact).

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd worden in rekening gebracht.