Gellak Pedicure Behandeling

Wil jij deze zomer, een vakantie of speciale gelegenheid eindelijk eens genieten van mooie gelakte teennagels? Met onze gelak zul jij die luxe ervaren!

Tijdens de pedicure behandeling worden jouw teennagels voorzien van Gellak. De behandeling wordt afgesloten met een briljant finish, heerlijke verzorgende nagelolie en voetcreme. Wij gebruiken een Nederlands merk Gellak van hoge kwaliteit. Je zult verbaasd staan van het resultaat!

Pedicure Behandeling incl. gellak en intake € 99

Pedicure Behandeling incl. gellak 85

Wat is Gellak?

Gellak is een hybride vorm tussen reguliere nagellak en gelnagels. Gellak bestaat uit 4 lagen lak, is net zo dun en flexibel als nagellak en ziet er heel natuurlijk en strak gelakt uit. De lak is geurloos, blijft langer mooi en heeft een hoogglans. 

Beschadigde nagels?

Is er een nagel of zijn er meerdere nagels beschadigd? Of heb je last van kalknagels, schimmelnagels, traumanagels, ingroeiende nagels, tunnelnagels, stootnagels, afgebroken nagels of beschadigde teennagels? Dan kunnen wij jouw nagels nog steeds voorzien van prachtige gellak! 

De nagel of nagels worden gerepareerd middels een sculpture gel. Waarna alle nagels voorzien worden van een prachtige gellak. Jouw nagels zullen eruit zien alsof ze nooit stuk of beschadigd zijn geweest. Lees hier verder...

Wil jij jouw voeten NIET meer verstoppen?

Maak dan snel een afspraak.

Afspraak

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien wij momenteel erg druk zijn, is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms. Via contact is het mogelijk een contactformulier in te vullen.

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd worden in rekening gebracht.
Pedicure Tilburg