Angst en schaamte

Ben jij bang voor de pedicure of schaam jij je voor jouw voeten? Dan ben je niet de enige. Neem contact met ons op en maak dit bespreekbaar! Wij hebben hier ervaring mee.

Angst voor de pedicure

Door de jaren heen heb ik velen mensen binnen mijn praktijk mogen ontmoeten die angst hebben voor de pedicure. Ik ben blij dat zij dit bespreekbaar hebben gemaakt. Hierdoor kon ik hen gemakkelijk door de behandeling begeleiden en rekening houden met hun gevoelens. Ik begrijp het namelijk volkomen! 

Vindt jij een pedicure behandeling echt te spannend? Dan past het wellicht beter bij jou om eerst een voet- en onderbeenmassage te boeken. Zo maak jij op een ontspannen manier kennis met mij en de praktijk.

Schaamte voor voeten

Onderzoek wijst uit dat meer dan de helft van de mensen zich weleens schaamt voor zijn of haar voeten. Een op de vijf durft zelfs zijn of haar blote voeten niet te laten zien. Dat kan anders!

Nu ik minimaal 200 verschillende voeten heb mogen behandelen, kan ik jou met zekerheid vertellen dat deze allemaal uniek waren. Of jij nou kromme tenen, ingroeiende nagels of rechte tenenen hebt, met of zonder beschadigde, verdikte nagels. Met veel of weinig eelt. Ik kan jou met zekerheid vertellen dat een bezoek aan mijn praktijk verschil kan maken. Graag help ik jou van jouw schaamte af!