Eerste Pedicure Behandeling

Tijdens een eerste pedicure behandeling wordt er veel aandacht besteed aan het behandelen van jouw voeten en het bespreken van jouw wensen, mogelijke voetklachten en medische achtergrond.

Wanneer je voor de eerste keer bij mij in de behandelstoel zit start ik met het bespreken van jouw wensen en/of voetklachten, contra-indicaties, persoonlijke gegevens en medische voorgeschiedenis. Ik geloof erin dat een goede behandeling enkel verricht kan worden wanneer ik bekend ben met deze informatie. 

Bij voetklachten wordt er in overleg met jou een persoonlijk behandelplan opgesteld en besproken. De voeten worden onderzocht en daarna vindt de behandeling plaats.

Tijdens of na de behandeling zal ik jou advies op maat geven. Ik kan jou adviseren in hulpmiddelen en producten voor de juiste nazorg en onderhoud. Ter afsluiting kun je een nieuwe afspraak bij mij inplannen. Bij meerwerk zal dit op korter termijn zijn, anders binnen 4 tot 8 weken.

Duur: max. 60 minuten

Eerste pedicure behandeling 59

incl. intake

 

Vervolgbehandeling

Pedicure behandeling 45 minuten € 45

Pedicure behandeling 60 minuten € 59

Pedicure behandeling 75 minuten € 73

Tarieven zijn inclusief BTW en geldig t/m 31 juni 2024

Specialisaties en technieken

Als gediplomeerd basis pedicure heb ik mijzelf verder gespecialiseerd in diverse technieken. Zo ben ik meer allround geworden in het oplossen van voet- en nagelproblemen. Tijdens jouw Eerste Pedicure Behandeling zal ik de mogelijkheden die passend zijn bij jouw voeten (tenen of nagels) met jou bespreken.

Schimmelnageldiagnostiek

Wanneer je het vermoeden hebt dat je last hebt van een of meerdere Kalknagels of Schimmelnagels raad ik je aan om dit te laten diagnosticeren. Heel veel nagels worden ten onrechte schimmelnagels genoemd waardoor er vaak producten gebruikt worden die niet aanslaan. Kalknagels krijg je wanneer één of meerdere teen- of vingernagels geïnfecteerd zijn met een schimmel.

 

Binnen de praktijk heb ik de mogelijkheid om dit te testen op Dermatofyten en krijg je een juist advies voor het behandelen van jouw nagelafwijking.

Voetmassage

Na de volledig uitbereide pedicure behandeling wordt de behandeling afgesloten met een heerlijk ontspannen voet- en onderbeenmassage met (warme) olie. Heerlijk ontspannen!

Voet- en onderbeenmassage 45 minuten € 48

Voet- en onderbeenmassage 25 minuten € 29

Korte Voetmassage na behandeling 15 min.  20

Afspraken

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Door drukte ben ik momenteel telefonisch beperkt bereikbaar, daarom is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms. Het is ook mogelijk een contactformulier in te vullen (zie contact).

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd worden in rekening gebracht.