Kalknagel Behandeling | Schimmelnagel Behandeling

Wanneer je het vermoeden hebt dat je last hebt van een of meerdere Kalknagels of Schimmelnagels raad ik je aan om dit te laten diagnosticeren. Heel veel nagels worden ten onrechte schimmelnagels genoemd waardoor er vaak producten gebruikt worden die niet aanslaan. Kalknagels krijg je wanneer één of meerdere teen- of vingernagels geïnfecteerd zijn met een schimmel.

 

Binnen de praktijk heb ik de mogelijkheid om dit te testen op Dermatofyten en krijg je een juist advies voor het behandelen van jouw nagelafwijking.

Schimmelnagel herkennen

Een schimmelnagel wordt vaak kalknagel genoemd en is een schimmelinfectie van een of meerdere nagels van de voeten en/of handen.  De nagel ziet er vaak gekleurd, dof en soms brokkelig of dik uit. De lengtegroei is geremd, maar de dikte neemt vaak toe. Het ziet er vaak niet mooi uit, kan pijnlijk zijn of het jeukt. Een kalknagel is een schimmel dat zich vermenigvuldigd bij een vochtige, warme omgeving.   

De behandeling

Tijdens de behandeling worden de nagels machinaal dunner gefreesd en de nagelomgeving gereinigd. Er worden zo veel mogelijk schimmelsporen verwijderd en je krijgt thuisadvies hoe je de nagel(s) het beste kan verzorgen. Indien gewenst kan de pedicure specialistische technieken toepassen. Een voorbeeld hiervan is het plaatsen van een nagelreparatie of nagelprothese; een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig vervangen wordt waardoor de nagel er weer mooi uit ziet. Je zult verbaasd staan van het resultaat! Lees hier verder...

Een nagelreparatie of nagelprothese is zeker ook heel geschikt voor de mannenvoet!

Thuisadvies

Om van een schimmelnagel of nagels af te komen dien je bereid te zijn om het advies van onze pedicure op te volgen. Aangezien onze teennagels langzamer groeien dan onze handnagels heb je geduld nodig, een snelle oplossing is er helaas niet. Om te beginnen adviseren wij je een paar schone sokken mee te nemen naar de afspraak.

Duur: max. 70 minuten

Pedicure behandeling incl. intake en schimmelnageldiagnostiek 99

 

Vervolgbehandeling

Pedicure behandeling 45 minuten € 45

Pedicure behandeling 60 minuten € 59

Pedicure behandeling 75 minuten € 73

Tarieven zijn inclusief BTW en geldig t/m 31 juni 2023

Starterspakket voor thuis

Om jou zo goed mogelijk te motiveren en te ondersteunen hebben wij een starterspakket samengesteld zodat jij op de juiste manier thuis de behandeling voort kan zetten.

Dit pakket bestaat uit drie anti-mycose producten voor het behandelen van de nagels en het inspuiten van de schoenen. Samen met een 72 ml nagelherstellende olie schaf je dit nu aan voor € 87,00.

Afspraken

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien wij tijdens een behandeling enkel de telefoon opnemen voor spoedgevallen is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms.

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd worden in rekening gebracht.