Van Kalknagels naar mooie nagels

Heb jij last van kalknagels, schimmelnagels, ingroeiende nagels, afgebroken nagels of beschadigde teennagels? Wil jij deze zomer of tijdens je vakantie je voeten niet meer verstoppen? Dan bieden wij jou deze mogelijkheid.

Door het aanbrengen van een sculpture clear gel kun jij ook weer eens mooie teennagels hebben. Tijdens de pedicure behandeling worden eerst zo veel mogelijk schimmelsporen verwijderen, waarna de nagel of nagels hersteld worden door een transparante gel. Door de transparantie van de sculpture clear gel kunnen kalknagels, schimmelnagels of aangetaste nagels gecontroleerd en behandeld blijven. Naar keuze kan er nog een gellak of cover pink gel gebruikt worden waardoor de schimmel of verkleuring onzichtbaar zal zijn. Door de pink gel ziet je nagel er natuurlijk en mooi uit en elke oneffenheid zal onzichtbaar zijn. Je zult verbaasd staan van het resultaat!

Wil jij jouw voeten NIET meer verstoppen?

Maak dan een afspraak.

Zeker ook heel geschikt voor de mannenvoet!

Sculpture clear gel nagel € 25,00

Overige teennagel € 8,00 p.st.

 

Twee grote teennagels € 40,00

Sculpture clear gel 10 teennagels | max € 75,00

Enkel mogelijk in combinatie met een schimmelnagelbehandeling of (eerste) pedicure behandeling.

Afspraak

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien wij momenteel erg druk zijn, is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms. Via contact is het mogelijk een contactformulier in te vullen.

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd worden in rekening gebracht.