Deluxe Pedicure Behandeling

Tijdens deze uitgebreide pedicure behandeling mag je genieten van een uitgebreid pakket aan behandelingen. Zo start onze Deluxe Pedicure behandeling met een complete pedicure behandeling waarbij jouw voeten de aandacht krijgen zoals bij onze eerste of vervolg pedicure behandeling omschreven staat.

Vitamine en mineralen

Wanneer je voeten weer van top tot teen verzorgd zijn kunnen ze gaan genieten van een heerlijke verzorgende voetscrub en voetmasker. Wanneer jij ontspannen in de behandelstoel zit zal de pedicure je voeten scrubben met een 100% natuurlijke voetscrub. Deze scrubbehandeling verwijderd de dode huidcellen en maakt de huid van je voeten weer zacht. Hierna worden je voeten voorzien van een voetmasker met een hoog vitamine E gehalte en is tevens rijk aan ijzer, magnesium, calcium en zink. Via de huid van jouw voeten worden de mineralen en het vitamine opgenomen in het lichaam.

Na de volledig uitbereide voetzorg wordt de behandeling afgesloten met een heerlijk ontspannen voetmassage met warme olie. Een echte verwennerij.

Prijs deluxe pedicure behandeling: € 58,00

Behandeltijd: ong. 75 minuten

Afspraak

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien wij tijdens een behandeling enkel de telefoon opnemen voor spoedgevallen is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms.

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht.