Eerste Pedicure Behandeling

Tijdens een eerste pedicure behandeling wordt er veel aandacht besteed aan het behandelen van jouw voeten en het bespreken van jouw wensen en medische achtergrond.

Wanneer je voor de eerste keer bij ons in de behandelstoel zit starten wij met het bespreken van jouw wensen en/of voetklachten, contra-indicaties, persoonlijke gegevens en medische voorgeschiedenis. Wij geloven erin dat een goede behandeling enkel verricht kan worden wanneer wij bekend zijn met deze informatie. 

Bij voetklachten wordt er in overleg met jou een persoonlijk behandelplan opgesteld en besproken. De voeten worden onderzocht en daarna vindt de behandeling plaats. Wanneer je een verzorgende pedicure behandeling hebt geboekt zal jouw ontspannen behandeling direct na bovenstaande intake plaatsvinden. Je kunt genieten tijdens dit momentje voor jezelf. Informatie hierover kun je terugvinden op de pagina over de Verzorgende Pedicure Behandeling.

Tijdens of na de behandeling zal de pedicure jou advies op maat geven. Zij kan jou adviseren in producten voor de juiste nazorg en onderhoud. Ter afsluiting kun je een nieuwe afspraak bij haar inplannen. Bij meerwerk zal dit op korter termijn zijn, anders binnen 8 weken.

Tijdsduur: max. 75 minuten

Prijs pedicure behandeling: € 35,00

Vervolg behandeling binnen 8 weken: € 32,50

Afspraken

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien wij tijdens een behandeling enkel de telefoon opnemen voor spoedgevallen is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms.

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht.