Eerste Pedicure Behandeling

Tijdens een eerste pedicure behandeling wordt er veel aandacht besteed aan het behandelen van jouw voeten en het bespreken van jouw wensen, mogelijke voetklachten en medische achtergrond.

Wanneer je voor de eerste keer bij mij in de behandelstoel zit start ik met het bespreken van jouw wensen en/of voetklachten, contra-indicaties, persoonlijke gegevens en medische voorgeschiedenis. Ik geloof erin dat een goede behandeling enkel verricht kan worden wanneer ik bekend ben met deze informatie. 

Bij voetklachten wordt er in overleg met jou een persoonlijk behandelplan opgesteld en besproken. De voeten worden onderzocht en daarna vindt de behandeling plaats.

Tijdens of na de behandeling zal de pedicure jou advies op maat geven. Zij kan jou adviseren in producten voor de juiste nazorg en onderhoud. Ter afsluiting kun je een nieuwe afspraak bij haar inplannen. Bij meerwerk zal dit op korter termijn zijn, anders binnen 4 tot 8 weken.

Tijdsduur: 60 minuten

Prijs pedicure behandeling: € 39,50

Vervolg behandeling binnen 8 weken: € 32,50

Tijdsduur vervolg behandeling: 45 minuten

Specialistische technieken Prijs
Nagelbeugel per stuk € 25.00
Nagelbeugel herplaatsen € 17,50
Orthese per stuk v.a. € 20,00
Nagelreparatie per stuk v.a. € 17,50
Drukvrij leggen v.a. € 5,00
Ontspannen Prijs
Scrub & masker voeten € 12,50
Scrub voeten € 7,50
Masker voeten € 7,50
Voetmassage (olie) € 15,00
Scrub, masker en voetmassage (olie) € 22,50

Tarieven zijn inclusief BTW en geldig t/m 31 december 2021

Afspraken

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien wij tijdens een behandeling enkel de telefoon opnemen voor spoedgevallen is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms.

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht.

Coronaregels

Bij verkoudheidsklachten, koorts, benauwdheid en/of plotseling verlies van reuk of smaak blijf ik thuis tot de uitslag van de test bekend is. In dit geval kan de afspraak niet doorgaan en zal ik je hierover informeren. Ik wil jou vragen hetzelfde te doen bij klachten.

Om ieder van ons te beschermen wordt naast de standaard hygiënemaatregelen de praktijk na ieder behandeling voor 15 minuten geventileerd en de behandelstoel volledig gereinigd. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij binnenkomst je handen te ontsmetten en vragen aan onderstaande regels te houden.