Nagelproblemen en mooie teennagels

Heb jij last van kalknagels, schimmelnagels, traumanagels, ingroeiende nagels, tunnelnagels, stootnagels, afgebroken nagels of beschadigde teennagels? Wil jij deze zomer of tijdens je vakantie je voeten NIET meer verstoppen en jouw leuke slippers aan? Dan bieden wij jou deze mogelijkheid.

Door het aanbrengen van onze sculpture clear gel kunnen deze problemen verholpen worden, zodat je ook weer mooie teennagels kunt hebben. Door de transparantie van de sculpture clear gel kunnen kalknagels, schimmelnagels of aangetaste gecontroleerd en behandeld blijven. Eventueel kan er nog een Gellak of cover pink gel gebruikt worden als de schimmel of verkleuring onzichtbaar moet zijn. Door de pink gel ziet je nagel er natuurlijk uit maar elke oneffenheid wordt hierdoor onzichtbaar. Wil jij mooi gekleurde nagels, dan kies je voor een Gellak. Je zult verbaasd staan van het resultaat!

Zeker ook heel geschikt voor de mannenvoet!

Wil jij jouw voeten NIET meer verstoppen?

Maak dan snel een afspraak.

Eerste Pedicure Behandeling € 39,50

Pedicure Behandeling binnen 8 weken € 34,50

 

Sculpture clear gel nagel € 20,00

Overige teennagel € 5,00 p.st.

Sculpture clear gel 10 teennagels € 49,95

Afspraak

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien wij momenteel erg druk zijn, is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms. Via contact is het mogelijk een contactformulier in te vullen.

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht.