Uitgebreide Huidverbeterende Gezichtsbehandeling

Een zeer ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling van maarliefst 90 minuten waarbij de huid diep gereinigd en gevoed wordt. De huid wordt diep gereinigd en de hoofdhuid, schouders, nek, hals en het gezicht worden langdurig gemasseerd waardoor de verzorgende producten nog beter worden opgenomen. Na de analyse wordt het gelaat gereinigd. Er wordt een biologische (fruitzuur) peeling aangebracht om de dode huidcellen te verwijderen waarna er een masker, aangepast aan jouw huidtype wordt aangebracht. Om volledig tot ontspanning te komen wordt naast het gelaat de handen en voeten gemasseerd. De uitgebreide behandeling wordt afgesloten met een serum en dagverzorging afgestemd op jouw huid.

De zachte natuurlijke en bijzondere peeling verwijdert de dode huidcellen en werkt door zijn rijke samenstelling tevens voedend, vochtherstellend en stimuleert de celdeling. Door de papaja worden de verhoornde cellen makkelijk verwijderd. Jouw huid wordt zacht, gladder en krijgt een frisse uitstraling.

Natuurlijk gezichtsmasker

Naar behoefte van jouw huid wordt er een masker aangebracht op het gezicht, hals en decolleté. Zowel de gevoelige huid als de droge huid met rode vlekken en schilfertjes of de vette huid met acne zal opknappen. 

Een van de biologische gezichtmaskers heeft een intense, ontgiftende, remineraliserende werking, is voedend en anti-stress. Rijk aan essentiële oliën, verzachtende, drainerende plantenextracten en algen met effectieve huidverbeterende kwaliteiten.

Dit gezichtsmasker staat al eeuwen bekend om haar helende detox eigenschappen. Aromatisch, rijk aan vitamines, mineralen en enzymen. Diepe reiniging van de poriën, effectief tegen mee-eters, acne, schilfers en roodheid.

Vermoeide, droge huid

Heb jij last van een doffe, vermoeide en vochtarme huid? Dan kiezen wij voor een vitaliteits-boost met dit hydraterende en herstellende gezichtsmasker tijdens de behandeling. De effectieve werkstoffen uit de natuur geven weer een gezonde glow aan de gestresste en uitgedroogde huid.

Het natuurlijke probiotica complex met lactobacillen verhoogt de weerstand van je huid, tegen vlekken en irritatie. De teint wordt zichtbaar egaler en roziger, de huidstructuur elastischer en zachter. Babassu Olie uit Brazilie staat bekend om haar anti-verouderings eigenschappen, en maakt de huid fluwelig en stralend.

Vermoeide ogen?

Tekenen van stress en vermoeidheid rondom de ogen, zoals lijntjes, wallen en donkere kringen? Upgrade jouw behandeling dan met de Anti-stress oog behandeling.

Verbeterende Huidverzorging Biezenmortel

Uitgebreide Gezichtbehandeling: € 95,00 | 90 minuten 

Upgrade oogbehandeling: € 12,50 | 10 minuten