Manicure 013 Behandelingen

De ideale verzorging voor je handen en nagels is een manicure behandeling. Jouw handen worden heerlijk verzorgd met professionele producten voor een optimaal resultaat. 

Verzorging voor de natuurlijke nagels

Wil jij mooie zachte handen, verzorgde nagels en nagelriemen? Dan bieden wij verschillende handbehandelingen aan. Wil je mooi gepolijste nagels of juist een uitgebreide ontspannen en verzorgende Deluxe of Spa manicure behandeling? Bekijk de behandelingen om een juiste keuze te maken die bij je past.

Mini manicure voor kinderen

Speciaal voor de jeugd tot 16 jaar bieden wij de Mini Manicure Behandeling aan. Even extra aandacht voor een van jouw mini's!

Afspraak

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien wij momenteel erg druk zijn, is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms. Via contact is het mogelijk een contactformulier in te vullen.

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht.