Pedicurebox op maat

Klinkt het verzorgen van uw eigen voeten als een onmogelijke taak?

Goed nieuws;

Wij bieden jou de oplossing. Hoe? Vul de vragenlijst zo goed mogelijk in en klik op verzenden.

Na ontvangst van onze vragenlijst

neemt onze pedicure telefonisch contact met jou op om alles nog eens door te spreken.

Gratis thuisbezorging vanaf € 60,-

Deskundig samengesteld

Aan de hand van onze vragenlijst, de aangeleverde stukken en persoonlijk contact

stellen wij jouw persoonlijke voetverzorgingspakket zorgvuldig op maat samen.

1. Aanmelden

Om een goed beeld te kunnen krijgen van jouw wensen en mogelijke voetklachten, vragen wij jou onze test in te vullen zodat onze pedicure een goed beeld krijgt van jouw wensen en mogelijke voetproblemen.

Een goede voetzorg gaat namelijk verder dan het smeren van een voetencrème en het correct knippen van teennagels. Om de juiste combinatie van materialen en producten te kiezen voordat een voetbehandeling plaatsvind wordt binnen de pedicurepraktijk gebruik gemaakt van een screeningsprogramma. Wanneer je thuis jouw eigen voeten gaat behandelen wil je middelen gebruiken met dezelfde kwaliteit. En dit alles maakt de PedicureBox nu mogelijk!

2. Telefonisch contact

Onze deskundige neemt telefonisch contact met jou op om alles nog eens door te spreken. De pedicure zal hierbij extra vragen stellen wanneer dit effect heeft op het juiste product, materiaal of advieskeuze.

3. Box wordt bezorgd

Je ontvangt thuis jouw persoonlijke PedicureBox op maat inclusief geschikte producten en materialen om juist jouw voeten op een deskundige manier te verzorgen. Hierbij kun je denken aan een voetcrème of eeltzalf om klachten te verminderen, voorkomen of op te lossen. Daarnaast ontvang je mogelijk materialen zoals instrumenten om de behandeling zelf uit te voeren, passend bij uw voeten.

De pedicure adviseert

“De Pedicure Box is ontstaan door mijn sterke voorliefde voor een brede kennis van voetzorg producten (en behandelmethoden) binnen mijn vak als pedicure.

 

Een goede voetzorg gaat verder dan het correct knippen van teennagels en het verwijderen van eelt. Als ervaren gediplomeerd pedicure ben ik in staat om de juiste behandelmethoden toe te passen bij o.a. overtollig eelt, een (pijnlijke) likdoorn, eksteroog, eeltpit, kloof, kloven, een ingroeiende nagel, een misvormde nagel en bij (verdikte) kalknagels of schimmelnagels. Kennis rondom de risicovoet zoals in de diabetische voetzorg, reumatische voetzorg en specialistische technieken heb ik middels een opleiding tot medisch pedicure opgedaan.

 

Door mijn overduidelijke interesse naar kennis rondom de professionele producten binnen de pedicure branche heb ik jarenlang onderzoek gedaan naar het best passende merk voor mijn pedicurepraktijk. Ik kwam erachter dat er erg veel goede merken binnen de pedicure branche te verkrijgen zijn. Allen met voor- en nadelen, echter niet op maat. Ik heb gemerkt dat een goede, persoonlijke benadering het verschil maakt. De PedicureBox biedt die oplossing en brengt de juiste voetverzorgingsproducten voor iedereen die opzoek is naar een goed passend product!”

Aldus onze pedicure

Voetzorg op maat? De PedicureBox maakt het mogelijk!