Pedicurebox op maat

Klinkt het verzorgen van uw eigen voeten als een onmogelijke taak?

Goed nieuws;

Wij bieden u de oplossing. Hoe? Door onze ervaren gediplomeerd pedicure zijn verschillende Pedicure Boxen beschikbaar gemaakt voor een doe-het-zelf behandeling.

Na bestelling neemt onze pedicure contact met u op om alles nog eens door te spreken.

Zodra de bestelling verzonden is ontvangt u een persoonlijke videoboodschap met uitleg en tips.

Deskundig samengesteld

Gratis thuisbezorging

Voor wie?

Heeft u last van overtollig eelt, likdoorns, kloven, kalknagels of wilt u voetproblemen voorkomen?

Dan is er voor u een geschikte Pedicure Box bij!

Pedicure Box op Maat

Er is voor iedereen een geschikte Pedicure Box. Mocht u twijfelen of uw voeten of wensen geschikt zijn? Dan kunt u hieronder een test doen om

uw Pedicure Box compleet te maken.

U ontvangt thuis uw persoonlijke Pedicure Box op maat inclusief geschikte producten en materialen om juist uw voeten op een deskundige manier te verzorgen. Hierbij kunt u denken aan een passende voetcrème of eeltzalf om klachten te verminderen, voorkomen of op te lossen. Daarnaast ontvangt u mogelijk materialen zoals instrumenten om de behandeling zelf uit te voeren, passend bij uw voeten.

De pedicure adviseert

“De Pedicure Box is ontstaan door mijn sterke voorliefde voor een brede kennis van voetzorg producten (en behandelmethoden) binnen mijn vak als pedicure.

 

Een goede voetzorg gaat verder dan het correct knippen van teennagels en het verwijderen van eelt. Als ervaren gediplomeerd pedicure ben ik in staat om de juiste behandelmethoden toe te passen bij o.a. overtollig eelt, een (pijnlijke) likdoorn, eksteroog, eeltpit, kloof, kloven, een ingroeiende nagel, een misvormde nagel en bij (verdikte) kalknagels of schimmelnagels. Kennis rondom de risicovoet zoals in de diabetische voetzorg, reumatische voetzorg en specialistische technieken heb ik middels een opleiding tot medisch pedicure opgedaan.

 

Door mijn overduidelijke interesse naar kennis rondom de professionele producten binnen de pedicure branche heb ik jarenlang onderzoek gedaan naar het best passende merk voor mijn pedicurepraktijk. Ik kwam erachter dat er erg veel goede merken binnen de pedicure branche te verkrijgen zijn. Allen met voor- en nadelen, echter niet op maat. Ik heb gemerkt dat een goede, persoonlijke benadering het verschil maakt. De PedicureBox biedt die oplossing en brengt de juiste voetverzorgingsproducten voor iedereen die opzoek is naar een goed passend product!”

Aldus onze pedicure

Voetzorg op maat? De PedicureBox maakt het mogelijk!