Ayurvedische gezichtsbehandeling - Massage

Tijdens de ayurvedische massage binnen Pedicure 013 wordt het gelaat gemasseerd. Gezicht, decolleté, nek, hoofd, schouders en eventueel de handen en voeten worden gemasseerd met de Ayurvedische natuurlijke producten van Lakshmi, aangepast op jouw huidtype en behoeften. Een ontspannen massage en gezichtsbehandeling in een!

De Ayurvedische massage geeft rust, ontspanning en balans aan lichaam en geest. Deze balans wil ik bereiken door tijdens de behandeling gebruik te maken van warmte, rustgevende muziek, de kruidige geuren afgestemd van etherische oliën en zachte masserende bewegingen met professionele natuurlijke verzorgingsproducten.

Even een momentje voor jezelf

De ayurvedische massage brengt rust terug in jouw lichaam. Met zachte strijkende bewegingen worden de natuurlijke ayurvedische producten ingemassaseerd. Terwijl jij van een diepgaande geestelijke en lichamelijke ontspanning geniet, wordt je huid gevoed door de producten waar jij op dit moment behoefte aan hebt. De zachte strijkbewegingen, de heerlijke geuren en rustgevende muziek zorgen voor een weldaad voor lichaam en geest.

Natuurlijke producten

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de heerlijke natuurlijke producten van LakShmi. Deze zijn vrij van schadelijke stoffen, parabenen en andere chemische toevoegingen. 

Schoonheidsalon Udenhout

Ayurvedische gezichtsbehandeling 60 minuten € 75

incl. hand- of voetmassage 75 minuten € 88

incl. hand- en voetmassage 90 minuten € 99

 

Afspraken

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Door drukte ben ik momenteel telefonisch beperkt bereikbaar, daarom is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms. Het is ook mogelijk een contactformulier in te vullen (zie contact).

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd worden in rekening gebracht.