Anti Age behandeling

Ons leven is een samenspel van lichaam, zintuigen, geest en ziel. De vraag is niet of we ouder worden, maar hoe we ouder worden. Wat is ouder worden in werkelijkheid? De intelligentie van je cellen vermindert door het proces van veroudering. Vanaf 30 jarige leeftijd gaat je lichaam achteruit. Afhankelijk van genetische en externe factoren zoals voeding, leefwijze, psyche, werk, woonomgeving etc. gaat dit proces bij de een sneller dan bij de ander. Je huid verliest haar frisheid er ontstaan rimpels.

Age Reverse Behandeling

25 tot 40 jaar

Ben je ouder dan 25 jaar en wil je graag preventief huidveroudering voorkomen of heb je al eerste fijne mimieksrimpels die zichtbaar zijn? Dan is de “Age Reverse Behandeling” het meeste geschikt voor jouw huid. In deze leeftijdsgroep zijn vrouwen nog in volle transformatie, met zwangerschappen en hormonale pieken die hydratatie eisen. Het motto is dus voeden en hydrateren. In dit geval is het Anti age-ritueel een echte preventiebehandeling, met een geconcentreerde antioxiderende werking.

60 minuten | € 67,-

90 minuten | € 95,-

Timeless Behandeling

Vanaf 40 jaar

Is je huid al iets ouder, zijn er al blijvende rimpels zichtbaar en begint je huid ook in elasticiteit te verminderen? Dan is de “Timeless Behandeling” voor jou het meeste geschikt. Na een jaar of 40 begint de huid meer te eisen. Hormonale cycli eisen meer voedingsstoffen en andere ondersteunende stoffen en vitamines. Het Anti age Timeless Ritueel wordt in dit geval aangeraden als een echte behandeling van onderhoud en verzorging van de eerste rimpels.

60 minuten | € 69,-

90 minuten | € 96,-

Gold Behandeling

Vanaf 50 jaar

Is de huid al meer verslapt en vertoont de huid ook door ouderdom al wat meer pigmentvlekken? Dan is de “Gold Behandeling” het meeste geschikt. Boven de 50 kunnen er huidvlekken en verlies van huidelasticiteit ontstaan. De huid wordt nog dunner: een nieuwe levensfase is aangebroken. In dit geval wordt het Antiage Gold Ritueel aangeraden om de huid te gaan verjongen, om tekorten aan te gaan vullen en om de huid te herstructureren.

60 minuten | € 70,-

90 minuten | € 97,-

Afspraken

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Door drukte ben ik momenteel telefonisch beperkt bereikbaar, daarom is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms. Het is ook mogelijk een contactformulier in te vullen (zie contact).

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht.