Korte Huidverbeterende Gezichtsbehandeling

Een korte ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling waarbij de huid heerlijk wordt gereinigd. Er wordt een peeling aangebracht om de dode huidcellen te verwijderen en tot slot een masker aangepast op jouw huidtype. Tijdens het intrekken van het masker wordt de hoofdhuid heerlijk, ontspannen gemasseerd. 

De zachte natuurlijke en bijzondere peeling verwijdert de dode huidcellen en werkt door zijn rijke samenstelling tevens voedend, vochtherstellend en stimuleert de celdeling. Door de papaja worden de verhoornde cellen makkelijk verwijderd. Jouw huid wordt zacht, gladder en krijgt een frisse uitstraling.

Natuurlijk gezichtsmasker

Naar behoefte van jouw huid wordt er een masker aangebracht op het gezicht, hals en decolleté. Zowel de gevoelige huid als de droge huid met rode vlekken en schilfertjes of de vette huid met acne zal opknappen. 

Een van de biologische gezichtmaskers heeft een intense, ontgiftende, remineraliserende werking, is voedend en anti-stress. Rijk aan essentiële oliën, verzachtende, drainerende plantenextracten en algen met effectieve huidverbeterende kwaliteiten.

Dit gezichtsmasker staat al eeuwen bekend om haar helende detox eigenschappen. Aromatisch, rijk aan vitamines, mineralen en enzymen. Diepe reiniging van de poriën, effectief tegen mee-eters, acne, schilfers en roodheid.

Vermoeide, droge huid

Heb jij last van een doffe, vermoeide en vochtarme huid? Dan kiezen wij voor een vitaliteits-boost met dit hydraterende en herstellende gezichtsmasker tijdens de behandeling. De effectieve werkstoffen uit de natuur geven weer een gezonde glow aan de gestresste en uitgedroogde huid.

Het natuurlijke probiotica complex met lactobacillen verhoogt de weerstand van je huid, tegen vlekken en irritatie. De teint wordt zichtbaar egaler en roziger, de huidstructuur elastischer en zachter. Babassu Olie uit Brazilie staat bekend om haar anti-verouderings eigenschappen, en maakt de huid fluwelig en stralend.

Vermoeide ogen?

Tekenen van stress en vermoeidheid rondom de ogen, zoals lijntjes, wallen en donkere kringen? Upgrade jouw behandeling dan met de Anti-stress oog behandeling.

Verbeterende Huidverzorging Biezenmortel

Korte Gezichtbehandeling: € 35,00 | 30 minuten 

Upgrade oogbehandeling: € 12,50 | 10 minuten