French Pedicure Behandeling

Een French pedicure laat jouw voeten en nagels er verzorgd uitzien met een elegante uitstraling. Het kenmerk bij deze behandeling is dat de nagels een neutrale nagellak of gel krijgen. Daarbij krijgen de topjes van de nagels een wit randje. French nails zijn populair in de lente en in de zomer omdat de voeten dan vaak te zien zijn. Bijvoorbeeld als u in open schoenen loopt of op slippers. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het mogelijk is om het hele jaar door jouw voeten er verzorgd uit te laten zien.

French nagellak in combinatie met verzorging van jouw voeten

Onze praktijk is allround als het gaat om voetbehandelingen, verzorging en lakken van teennagels. Wij bieden je de gelegenheid om een French nails als behandeling te boeken met een combinatie in de vorm van een (eerste) pedicure behandeling. Een goede verzorging van de voeten is namelijk belangrijk om het effect van de French nails te optimaliseren. Een pedicure behandeling bestaat onder meer uit een voetonderzoek, desinfecteren van de voeten en het knippen van nagels. Ook de reiniging en mechanische afwerking maken onderdeel uit van de basisbehandeling.

Natuurlijke en elegante look

Een van de voordelen van nagels met een wit randje aan het uiteinde is dat er een natuurlijke look ontstaat. Het witte randje accentueert de nagel op een elegante en klassieke wijze. De randjes van de nagels zijn van nature niet echt wit, maar wel wit te maken met deze nagellakbehandeling. Bovendien is er het voordeel dat er sprake is van een neutrale kleur op de nagel. Dat betekent dat je niet hoeft na te denken of de kleur op uw teennagels wel bij jouw outfit van de dag past. De neutrale kleur met het witte randje aan het uiteinde van de teennagels past namelijk overal bij. Doorgaans valt de keuze op een transparante nagellak met een wit nagelrandje. Het is echter ook mogelijk om bijvoorbeeld voor een heel subtiele lichtroze afwerking te kiezen met een wit randje. Uiteraard is het aan te raden om deze pedicurebehandeling periodiek vervolg te geven om de natuurlijke en elegante look te behouden.