Verzorgende Voetbehandeling (SPA)

Tijdens deze behandeling mag je na het knippen en reinigen van de nagels genieten van een heerlijke verzorgende voetscrub en voetmasker. Wanneer jij ontspannen in de behandelstoel zit zal de pedicure je voeten scrubben met een 100% natuurlijke voetscrub. Deze scrubbehandeling verwijderd de dode huidcellen en maakt de huid van je voeten weer zacht. Hierna worden je voeten voorzien van een voetmasker met een hoog vitamine E gehalte en tevens rijk aan ijzer, magnesium, calcium en zink. Via de huid van jouw voeten worden de mineralen en het vitamine opgenomen in het lichaam. 

Wanneer je de behandeling inclusief voetmassage boekt worden jouw voeten heerlijk gemasseerd met warme olie. Een heerlijke afsluiter.

Tijdens onze verzorgende Voetbehandeling wordt er enkel gebruik gemaakt van 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Wanneer gewenst kun je de producten na de behandeling aanschaffen voor eigen gebruik. Tevens geschikt voor veganisten.

Behandeltijd: ong. 45 minuten

Prijs verzorgende voetbehandeling:  € 39,00

Prijs incl. voetmassage € 49,00

Afspraken

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien wij tijdens een behandeling enkel de telefoon opnemen voor spoedgevallen is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms.

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht.