Pedicure Loon op Zand

Op zoek naar een pedicure in de buurt van Loon op Zand? Dan ben jij van harte welkom bij Pedicure 013 in Udenhout. Gediplomeerd pedicure voor professionele behandeling. Voor onderhoudt van jouw voeten, kalknagels, schimmelnagels, ingroeiende nagels, ingegroeide nagels, verdikte nagels, traumanagels, scheefgroeiende nagels likdoorns, eksterogen, eeltpitten, kloven en eelt behandeling. Gespecialiseerd in nagelproblemen.

Het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid staat bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van jouw voeten besteed ik dan ook veel aandacht.

 

Jij kunt een verzorgde en hygiënische pedicurebehandeling verwachten in combinatie met een ontspannen sfeer. Alle instrumenten worden na behandeling grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Chirurgische mesjes worden voor elke cliënt vernieuwd en na de behandeling weer weggegooid.

 

Mijn pedicure praktijk is gelegen op de begane grond en met zorg ingericht. Daarbij is rekening gehouden met de hoogste hygiëne eisen en moderne professionele apparatuur.

 

Als gediplomeerd pedicure beschik ik over de juiste kennis om een professionele voetverzorging aan te kunnen bieden. Tijdens de pedicurebehandeling word je behandeld volgens de nattechniek methoden. Dit voelt prettig en koel aan tijdens het frezen. Daarnaast maak ik gebruik van de modernste en specialistische technieken waardoor jouw voeten de verzorging en aandacht krijgen die ze verdienen.

 

“Jouw voeten, mijn zorg!”

 

Voor een professionele pedicurebehandeling kun je op afspraak bij mij terecht. Mijn praktijk ligt aan de Stationstraat te Udenhout met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en aparte ingang.

Afspraak inplannen

Voor het maken van een afspraak ben ik bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Door beperkte telefonische bereikbaarheid is het raadzaam onderstaande contactformulier in te vullen.

Pedicure behandeling € 45