Pedicure Tilburg

Het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid staat bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van jouw voeten besteed ik dan ook veel aandacht.

 

Jij kunt een verzorgde en hygiënische pedicurebehandeling verwachten in combinatie met een ontspannen sfeer. Alle instrumenten worden na behandeling grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Chirurgische mesjes worden voor elke cliënt vernieuwd en na de behandeling weer weggegooid.

 

Mijn pedicure praktijk gelegen op de begane grond, rolstoel toegankelijk en met zorg ingericht. Daarbij is rekening gehouden met de hoogste hygiëne eisen en moderne professionele apparatuur.

Zodra je hebt plaats genomen in de comfortabele behandelstoel, kun je onder het genot van een kopje koffie of thee jouw voeten laten verzorgen.

 

Als gediplomeerd pedicure beschik ik over de juiste kennis om een professionele voetverzorging aan te kunnen bieden. Tijdens de pedicurebehandeling wordt je behandeld volgens de nattechniek methoden. Dit voelt prettig en koel aan tijdens het frezen. Daarnaast maak ik gebruik van de modernste technieken waardoor jouw voeten de verzorging en aandacht krijgen die ze verdienen.

 

“Jouw voeten, mijn zorg!”

 

Voor een professionele pedicurebehandeling kun je op afspraak bij mij terecht. Mijn praktijk ligt op loop- en fietsafstand van het centrum van Tilburg, gelegen naast de Ringbaan Oost.

 

Vlakbij de praktijk is er een bushalte te vinden en parkeren kan gratis en voor de deur.

 

Pedicure Tilburg centrum

Pedicure behandeling € 32,50