Pedicure Udenhout

Op zoek naar een pedicure in Udenhout? Dan ben jij op afspraak van harte welkom bij mij in de praktijk. Voor onderhoudt van jouw voeten of het behandelen van kalknagels, schimmelnagels, ingroeiende nagels, ingegroeide nagels, verdikte nagels, traumanagels, scheefgroeiende nagels, likdoorns, eksterogen, eeltpitten, kloven en eelt behandeling ben jij bij mij aan het juiste adres.

Het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid staat bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van jouw voeten besteed ik dan ook veel aandacht.

 

Jij kunt een verzorgde en hygiënische pedicurebehandeling verwachten in combinatie met een ontspannen sfeer. Alle instrumenten worden na behandeling grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Chirurgische mesjes worden voor elke cliënt vernieuwd en na de behandeling weer weggegooid.

 

Mijn pedicure praktijk is gelegen op de begane grond en met zorg ingericht. Daarbij is rekening gehouden met de hoogste hygiëne eisen en moderne professionele apparatuur.

 

Als gediplomeerd pedicure beschik ik over de juiste kennis om een professionele voetverzorging aan te kunnen bieden. Tijdens de pedicurebehandeling word je behandeld volgens de nattechniek methoden. Dit voelt prettig en koel aan tijdens het frezen. Daarnaast maak ik gebruik van de modernste en specialistische technieken waardoor jouw voeten de verzorging en aandacht krijgen die ze verdienen.

 

“Jouw voeten, mijn zorg!”

 

Voor een professionele pedicurebehandeling kun je op afspraak bij mij terecht. Mijn praktijk ligt nabij de Jumbo (Kreitenmolenstraat) aan de Stationstraat te Udenhout. De pedicure praktijk beschikt, naast voldoende parkeergelegenheid in de straat over twee gereserveerde parkeerplaatsen en heeft een aparte ingang.

Afspraak inplannen

Voor het maken of wijzigen van een afspraak zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Door drukte ben ik momenteel telefonisch beperkt bereikbaar, daarom is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms. Het is ook mogelijk een contactformulier in te vullen (zie contact).

 

  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten of annuleren;
  • Het is ook mogelijk iemand anders de afspraak te laten nakomen. Bericht ons van te voren dan zijn wij hiervan op de hoogte;
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd worden in rekening gebracht.

Pedicure behandeling

45 minuten € 45

60 minuten 59