Pedicure Udenhout

Voor een pedicure behandeling in de regio Udenhout, Oisterwijk, Berkel-Enschot en Loon op Zand ben jij binnenkort van harte welkom in mijn pedicurepraktijk in Udenhout. De ontwikkelingen zijn in volle gang!

Even voorstellen

Mijn naam is Kim en ik ben opgegroeid in Tilburg. Mijn wens om pedicure te worden ontstond ongeveer 10 jaar geleden, tijdens een bezoek aan een collega pedicure. Tijdens een bezoek aan een opleidingsinstituut om gediplomeerd pedicure te worden werd mij duidelijk dat het geen gemakkelijke opleiding is. Destijds besloot ik een andere weg in te slaan.

 

In 2015 werd mijn zoontje geboren en sloot ik de deuren van mijn winkel. De fysieke en online baby- en peuterwinkel had mij een geweldige leuke en leerzame tijd bezorgt, maar mijn zoontje verdiende de tijd die ik voorheen in de winkel stopte. In 2016 nam ik definitief afscheid van een mooie zaak vol houten en natuurvriendelijk speelgoed, meubilair, kleding en gebruiksartikelen. De babywiegjes die door ons opnieuw zijn bekleed en gestyled zijn nog in bezit van de families die deze unieke wiegjes bezitten. Het was een mooie tijd.

(Medisch) Pedicure

Een jaar na sluiting van mijn baby- en peuterwinkel besloot ik alsnog te starten met de opleiding tot pedicure. Een nieuwe uitdaging, een prachtig vak. Elke voet is verschillend en dat vind ik interessant. Ik behaalde mijn diploma en besloot mij verder te specialiseren door de opleiding tot medisch pedicure te gaan volgen. Een vervolgopleiding met meer kennis en specialistische technieken. Of het nu gaat om een risicovoet (o.a. bij diabetes en reuma) of een holvoet met klauwtenen. Ik vind het fijn om op zoek te gaan wat passend is voor elke voet want ieder persoon verdient een goede voetverzorging en het juiste advies. Een goede voetverzorging zorgt ervoor dat je op de been blijft.

Opening pedicurepraktijk Udenhout

Naar verwachting gaat Pedicure 013 Udenhoud in januari 2020 haar deuren openen. Wil je voor die tijd een pedicure behandeling? Dan is dit mogelijk in de praktijk in Tilburg. Zo kun je alvast kennismaken en hoef je niet te wachten. Na de eerste pedicure behandelingen kunnen de vervolgbehandelingen namelijk wel in de nieuwe praktijkruimte in Udenhout plaatsvinden.

Afspraak plannen

Voor het maken van een afspraak ben ik bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien ik tijdens een behandeling enkel de telefoon opnemen voor spoedgevallen is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms.