Pedicure Udenhout

Voor een pedicure behandeling in de regio Udenhout, Oisterwijk, Berkel-Enschot en Loon op Zand ben jij van harte welkom in mijn pedicurepraktijk in Udenhout.

Het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid staat bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van jouw voeten besteed ik dan ook veel aandacht.

 

Jij kunt een verzorgde en hygiënische pedicurebehandeling verwachten in combinatie met een ontspannen sfeer. Alle instrumenten worden na behandeling grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Chirurgische mesjes worden voor elke cliënt vernieuwd en na de behandeling weer weggegooid.

 

Mijn pedicure praktijk is gelegen op de begane grond en met zorg ingericht. Daarbij is rekening gehouden met de hoogste hygiëne eisen en moderne professionele apparatuur.

 

Als gediplomeerd pedicure beschik ik over de juiste kennis om een professionele voetverzorging aan te kunnen bieden. Tijdens de pedicurebehandeling word je behandeld volgens de nattechniek methoden. Dit voelt prettig en koel aan tijdens het frezen. Daarnaast maak ik gebruik van de modernste technieken waardoor jouw voeten de verzorging en aandacht krijgen die ze verdienen.

 

“Jouw voeten, mijn zorg!”

 

Voor een professionele pedicurebehandeling kun je op afspraak bij mij terecht. Mijn praktijk ligt aan de Stationstraat met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en aparte ingang.

Tijdelijke klantenstop

Vanaf november ben jij van harte welkom in mijn pedicure praktijk in Udenhout. Tot die tijd geldt er een tijdelijke klantenstop binnen mijn praktijk. Je kunt jouw interesse eventueel al kenbaar maken via een Whatsapp of sms bericht.

Afspraak inplannen

Voor het maken van een afspraak ben ik bereikbaar via het telefoonnummer 06-49134934. Aangezien ik tijdens een behandeling enkel de telefoon opnemen voor spoedgevallen is het raadzaam een bericht te sturen via WhatsApp of sms.

Pedicure behandeling € 35,00

Vervolgbehandeling binnen 8 weken € 32,50

Corona maatregelen

Bij verkoudheidsklachten, koorts, benauwdheid en/of plotseling verlies van reuk of smaak blijf ik thuis tot de uitslag van de test bekend is. In dit geval kan de afspraak niet doorgaan en zal ik je hierover informeren. Ik wil jou vragen hetzelfde te doen bij klachten.

Om ieder van ons te beschermen wordt naast de standaard hygiënemaatregelen de lucht in mijn praktijk continue gereinigd. Daarnaast wil ik je vragen bij binnenkomst je handen te ontsmetten en aan de onderstaande regels te houden.

Contactberoepen worden verplicht om aan alle klanten te vragen om hun contactgegevens beschikbaar te stellen ten behoeve van de uitvoering van een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD en toe te stemmen in verwerking en overdracht van die gegevens voor dat doel. Het gaat om de volgende gegevens:

  • volledige naam
  • datum
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • toestemming

De gegevens mogen niet voor andere doeleinden worden gebruikt en kunnen alleen door de regionale GGD worden opgevraagd. De gegevens moeten 14 dagen worden bewaard en daarna vernietigd. Een keuze van een klant om contactgegevens niet te geven, mag niet leiden tot het weigeren van de toegang.

Stay healthy!